Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی بابل:

1700 تن گوشت قرمز در بابل تولید شد/ ارزش اقتصادی 1900 میلیاردی

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: سه ماه نخست امسال یک هزار و 721 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی یک هزار و 900 میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

1700 تن گوشت قرمز در بابل تولید شد/ ارزش اقتصادی 1900 میلیاردی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی‌گل‌زاده از تولید یک هزار و 721 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی یک هزار و 900 میلیارد ریال در سه ماهه نخست امسال در شهرستان بابل خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود: در این شهرستان 121 هزار راس دام سنگین و 330 هزار راس دام سبک وجود دارد.

علی‌گل‌زاده با بیان اینکه بخشی از گوشت قرمز تولیدی در این شهرستان مصرف می‌شود، یادآور شد: مازاد گوشت قرمز تولیدی به خارج از این شهرستان ارسال می شود.

وی بیان کرد: گوشت قرمز شامل گوشت گاو ، گوسفند و گوساله و بره است که سرشار از ویتامین های مفید برای بدن است.

مدیر جهاد  کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: گوشت قرمز سالم نباید لزج و چسبنده باشد، از علائم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی، خشک و یا چروکیده بودن آن است، عضلات گوشت از لحاظ سفتی و قوام باید طبیعی باشد و با فشار انگشت، پس از برداشتن انگشت به حالت اولیه بر گردد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید