Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن خبر داد:

تولید 5 هزار و 400 تن گوشت مرغ در شهرستان بروجن

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن با اشاره به تولید گوشت مرغ در این شهرستان اظهار داشت : در سال گذشته 5 هزار و 400 تن گوشت مرغ در شهرستان بروجن تولید شد

تولید 5 هزار و 400 تن گوشت مرغ در شهرستان بروجن

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، شهریار بابادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن با اشاره به تولید سالیانه 5 هزار و 400 تن گوشت مرغ در شهرستان اظهار داشت : در شهرستان بروجن تعداد۲۵ واحد مرغداری گوشتی باظرفیت ۷۰۰هزار قطعه در هر دوره مشغول فعالیت هستند که با احتساب ۴ دوره جوجه ریزی در طول سال ظرفیت تولید مرغ زنده آماده کشتار در شهرستان ۵۴۰۰تن می‌باشد

وی گفت: چنانچه مصرف سرانه مرغ در شهرستان را ۲۸ کیلوگرم در سال در نظر بگیریم وبا احتساب جمعیت حدود ۱۲۵هزار نفری شهرستان میزان مرغ مورد نیاز ۳۵۰۰ تن در سال می‌باشد که نشان از تأمین نیاز شهرستان می دهد

بابادی به توزیع نهاده در این شهرستان اشاره کرد و گفت : در سال گذشته مقدار ۱۱۸۰۰تن نهاده شامل ۳۹۰۰تن کنجاله‌ سویا و ۷۲۸۰تن ذرت در بین مرغداران توزیع شده است و در نیمه دوم سال گذشته با راه اندازی سامانه بازارگاه تقریباً تمام نهادهای مورد نیاز مرغداران تامین شده است.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید