Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر اعلام کرد:

تولید سالانه 63 هزار تن شیر و گوشت قرمز در بابلسر

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر از تولید سالانه 63 هزار و 273 تن شیر و گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

تولید سالانه 63 هزار تن شیر و گوشت قرمز در بابلسر

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، حمیدرضا رحمانی اظهار کرد: 646 واحد دامداری در شهرستان بابلسر فعال است که شامل 43 واحد صنعتی و 603 واحد دامداری کوچک روستایی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر بیان اینکه این شهرستان دارای 163 هزار راس دام، شامل 112 هزار راس دام سبک و 51 هزار راس دام سنگین است، افزود: سالانه 63 هزار و 273 تن گوشت قرمز و شیر در این شهرستان تولید می شود که 4 هزار و 650 تن آن گوشت قرمز و 58 هزار و 623 تن شیر خام است.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده تولیدات دامی بابلسر مربوط به واحدهای روستایی است، تصریح کرد: حمایت از واحدهای تولیدی نیمه‌صنعتی فعال در عرصه تولید گوشت قرمز و شیر همواره در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد.

رحمانی افزود: برای حمایت از دامداران، نهاده دامی و کنسانتره با قیمت مصوب دولتی توسط دو سامانه ‌بازارگاه نهاده‌های دامی و سامانه توزیع سبوس، به شرط هویت گذاری و پلاک کوبی تخصیص و بین تولیدکنندگان دام سبک و سنگین ‌توزیع می‌شود.‌

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر با بیان اینکه سال گذشته 5 هزار و 306 تن نهاده دامی در این شهرستان توزیع شد، ‌گفت: نخستین ماده مورد نیاز خوراک دام های گوشتی، جو و ذرت است که این مقدار شامل یک هزار و 527 تن جو، 41 هزار و 793تن ذرت و 145 تن سویا و کلزاست.‌

رحمانی در پایان به آمار توزیع سبوس و کنسانتره اشاره کرد و گفت: 2 هزار و 73 تن ‌سبوس و 768 تن کنسانتره نیز بین دامداران بابلسری توزیع شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید