تولید بالغ بر5هزار تن گوشت قرمز در قزوین
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون در این استان تولید شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، حمیدرضا عزتی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اعلام این مطلب افزود: پیشبینی میشود میزان تولید گوشت قرمز تا پایان سال جاری به ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن برسد.
وی اضافه کرد: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین تولید میشود.
عزتی با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است، اظهار داشت: این تعداد شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ راس گوسفند داشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.
این مسؤول همچنین به وجود ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان قزوین اشاره کرد و گفت: این تعداد شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار و ۲۹۷ راس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ راس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ راس بره پرواری است.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن است و همین مقدار نیز به استانهای دیگر ارسال میشود.
دیدگاه تان را بنویسید