Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه 6500 تن گوشت قرمز در ساری

مدیر جهاد کشاورزی ساری از تولید سالانه 6 هزار و 576 تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

تولید سالانه 6500 تن گوشت قرمز در ساری

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، رضا پور فلاح با بیان اینکه 746 هزار و 122 واحد دامی در شهرستان ساری وجود دارد، گفت: سالانه 6 هزار و 576 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری جمعیت دام های سبک این شهرستان را 365 هزار و 900 رأس اعلام کرد و ادامه داد: بیشترین گوشت قرمز در این شهرستان از دام های سنگین تولید می شود که جمعیت آن، 65 هزار رأس است.

این مسئول اضافه کرد: یک هزار و 604 واحد دامداری کوچک روستایی در این شهرستان به ظرفیت 73 هزار رأس در زمینه های پرورش گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند داشتی و پرواربندی بره فعالیت می کنند.

پورفلاح بیان کرد: 72 واحد فعال صنعتی با ظرفیت 11 هزار و 253 راس در ساری فعالیت می کنند که با 9.3 درصد تولید استانی، سهم بسزایی در تامین گوشت قرمز مازندران و استان های دیگر دارند

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید