تولید ٣٠ هزارتن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان، گفت : در حال حاضر ٢۴٢ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان داریم که ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۴١ هزارتن گوشت مرغ را دارا است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان سیستان وبلوچستان، غلام رضا سرگزی اظهار کرد: در سال گذشته با ١٧ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعهپ جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سطح استان ، ٣0 هزارتن گوشت مرغ تولید وروانه بازار مصرف شده است.
وی گفت: با توجه به میزان گوشت تولیدی در واحدهای مرغداری، ٣٠ درصد نیاز استان به گوشت مرغ تامین میشود و ٧٠ درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان از استانهای همجوار وارد بازار سیستان و بلوچستان میشود.
سرگزی افزود: در نظر داریم علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ، با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد.
وی رسیدن به مرز خودکفایی دراستان را نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ٣٢ میلیون جوجه ریزی اعلام کردوافزود:بر اساس مصرف سرانه، نیاز سالیانه استان به گوشت مرغ ٩٣ هزارتن است.
دیدگاه تان را بنویسید