تولید ماهی در خراسان شمالی 14 درصد افزایش یافت
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در سال۹۹ میزان تولید ماهی در این استان ۱۴درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، مهدی میرقراچولو افزود: پارسال با رهاسازی ۳میلیون و ۵۹۰هزار قطعه بچه ماهی سردابی و ۳۵۰هزار گرمابی در مزارع، دوهزار و ۶۰۰تُن ماهی در استان تولید شد.
وی از برنامه ریزی برای افزایش تولید تا ۳هزار تُن در سال۱۴۰۰ خبر داد.
وی گفت: بیشترین ماهی تولید شده در مزارع سردابی استان را گونه قزل آلا و در مزارع گرمابی را کپور و آمور عنوان کرد و گفت: ذائقه مردم استان این نوع ماهی را بیشتر میپذیرد، بنابراین بازار خوبی هم دارد.
وی افزود: شمار مزارع پرورش ماهی گرمابی خراسان شمالی ۹۰ و مزارع سردابی ۹۵ فقره است و ۲۰۰تولیدکننده در حوزه آبزیان و شیلات استان فعالیت دارند.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: شیروان با ۲۱مزرعه ماهی و با تولید سالانه ۵۵۰تُن ماهی رتبه نخست تولید را در استان دارد.
میرقراچولو در ادامه گفت: پارسال از ۳۱میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه آبزیان ۲۴میلیارد ریال در شهرستانهای بجنورد و شیروان جذب شد.
دیدگاه تان را بنویسید