Iranian Agriculture News Agency

عرضه گوشت سفید در استان اصفهان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: هیچ نگرانی در تأمین و عرضه مرغ در اصفهان دومین استان تأمین کننده این نوع گوشت سفید وجود ندارد.

عرضه گوشت سفید در استان اصفهان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در نشست کارگروه ستاد تنظیم بازار استان با بیان اینکه از ابتدای بهمن تا کنون پنج میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان داشته ایم گفت: برای برنامه ریزی افزایش تقاضا شب عید، در دی هم ۹ میلیون و ۶۳۰ هزار قطعه جوجه ریزی شد.

حسین ایراندوست با اشاره به اینکه همیشه مصرف مرغ در فصل سرد سال افزایش می‌یابد افزود: با این حال قیمت مصوب برای مصرف کننده مرغ در اصفهان کمتر از دیگر استان‌ها است.

وی تأکید کرد: قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده از امروز ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان مصوب شده است و بر روی بسته بندی‌ها درج می‌شود.

استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در هر دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را در کشور به خود اختصاص داده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید