با حضور روسای سازمان های جهاد کشاورزی و مسئولین حوزه های نمایندگی ولی فقیه؛
وبینار سلامت غذایی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد
هدف از تشکیل این وبینار توجه به نقش فرهنگ در دو موضوع غذا و محیط زیست و کمک به تولید سالم مواد غذایی و سلامت عمومی است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، وبینار سلامت غذایی با حضور روسای سازمان جهاد کشاورزی استانها، مسئولان حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمانها، و روسای گروه محیط زیست و سلامت غذا در سازمانها، تشکیل شد.
در این نشست، بازرگان معاون سازمان تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی کشور گفت: فرهنگ اسلامی ایرانی نقش مهمی در حوزه تولید و امنیت مواد غذایی دارد.
در ادامه رفیعی مدیر کل سازمان محیط زیست کشور در ارتباط با موضوع جلسه گفت: تولید هدفمند در تامین امنیت غذایی از اهداف مهم محسوب می شود.
وی پیشنهاد کرد: کمیته دائمی تولید غذای با کیفیت با رعایت حقوق مردم و با تولید غذای سالم تشکیل و افزود احکام شرعی باید در این کمیته تدوین و ابلاغ گردد.
در پایان نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، با اشاره به اینکه، حوزه نمایندگی ولی فقیه یک نهاد فرهنگی است، خاطر نشان کرد: با توجه به اعلام نظرات و پیشنهادات استانهای مختلف در زمینه فرهنگ سلامت غذایی، سیاست حوزه نمایندگی ولی فقیه دراین زمینه آموزش ، تشویق و حمایت می باشد
وی افزود: در زمینه بازسازی و توسعه منابع طبیعی، فرهنگ تولید و مصرف در جامعه بایستی نهادینه شود.
دیدگاه تان را بنویسید