Iranian Agriculture News Agency

با حضور روسای سازمان های جهاد کشاورزی و مسئولین حوزه های نمایندگی ولی فقیه؛

وبینار سلامت غذایی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد

هدف از تشکیل این وبینار توجه به نقش فرهنگ در دو موضوع غذا و محیط زیست و کمک به تولید سالم مواد غذایی و سلامت عمومی است.

وبینار  سلامت غذایی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد

 به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، وبینار  سلامت غذایی  با حضور روسای سازمان جهاد کشاورزی استانها، مسئولان حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمانها، و روسای گروه محیط زیست و سلامت غذا در سازمانها، تشکیل  شد.

در این نشست، بازرگان معاون سازمان تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی کشور گفت: فرهنگ اسلامی ایرانی نقش مهمی در حوزه تولید و امنیت مواد غذایی دارد.

 در ادامه رفیعی مدیر کل سازمان محیط زیست کشور در ارتباط با موضوع جلسه گفت: تولید هدفمند در تامین امنیت غذایی از اهداف مهم محسوب می شود.  

وی پیشنهاد کرد:  کمیته دائمی تولید غذای با کیفیت با رعایت حقوق مردم و با تولید غذای سالم تشکیل و افزود احکام شرعی باید در این کمیته تدوین و ابلاغ گردد.

در پایان نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، با اشاره به اینکه، حوزه نمایندگی ولی فقیه یک نهاد فرهنگی است، خاطر نشان کرد:  با توجه به اعلام نظرات و پیشنهادات استانهای مختلف در زمینه فرهنگ سلامت غذایی، سیاست حوزه نمایندگی ولی فقیه دراین  زمینه آموزش ، تشویق و حمایت می باشد

وی افزود: در زمینه بازسازی و توسعه منابع طبیعی، فرهنگ تولید و مصرف در جامعه بایستی نهادینه شود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید