مدیر جهاد کشاورزی تنکابن خبر داد؛
تولید 8600 تن گوشت سفید و قرمز در تنکابن
مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید هشت هزار و 675 تن گوشت سفید و قرمز در این شهرستان در نه ماهه امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، ابراهیم کاویانی اظهار کرد: برای تامین امینت غذایی جامعه، 9 ماهه امسال هشت هزار و 675 تن گوشت سفید و قرمز در شهرستان تنکابن تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن با اشاره به اینکه این شهرستان دارای 36 هزار و 967 راس دام سنگین، 80 هزار و 638 راس دام سبک و 25 واحد دامی صنعتی است، ادامه داد: دو هزار و 600 تن گوشت قرمز و 6 هزار و 75 تن گوشت سفید در واحدهای تولید دامپروری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
این مسئول ثبت جوجه ریزی در سامانه سماصط را 2 میلیون و 700 هزار قطعه اعلام کرد و افزود: سال گذشته 6 هزار و 200 تن گوشت سفید و دو هزار و 700 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شد.
وی در خاتمه با اشاره به نقش کارشناسان در واحدهای دامداری این شهرستان، خاطر نشان کرد: اطلاعرسانی کارشناسان این مدیریت و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی بره و گوساله در واحدهای پرواربندی، سبب کاهش هزینه تولید و افزایش بازده اقتصادی و سودآوری در جامعه میشود.
دیدگاه تان را بنویسید