Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کردستان تصریح کرد:

بهره برداری از پروژه باغات پایاب سد آزاد کردستان تا پایان 1400

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: پروژه توسعه باغات سامانه سد آزاد سنندج در سطح 4 هزار و 300 هکتار تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می رسد.

بهره برداری از پروژه باغات پایاب سد آزاد کردستان تا پایان 1400
 

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کردستان ، محمدفرید سپری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در حاشیه بازدید استاندار استان کردستان و فرمانده سپاه بیت المقدس و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی از سامانه سد آزاد، اظهار کرد: عملیات اجرایی این پروژه در سال 99 شروع شده و با توجه به پیشرفت مناسب پروژه تا پایان سال ۱۴۰۰ تکمیل و خاتمه خواهد یافت.

وی با بیان اینکه مطالعات خاکشناسی تفصیلی و مطالعات مرحله دوم «تفصیلی – اجرایی» توسعه باغات انجام شده است گفت: الگوی کشت پیشنهادی برای این اراضی سیب، گلابی، گردو و بادام است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کردستان افزود: پیش بینی می شود سالانه ۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی در این اراضی تولید شود.

وی تصریح کرد: هدف از اجرای این پروژه،  توسعه سرمایه گذاری، اشتغالزایی،کاهش فاصله درآمدی سرانه استان با میانگین کشوری و کاهش تهدیدات سیاسی، امنیتی و اجتماعی ناشی از بیکاری است.

سپری جلوگیری از مهاجرت روستاییان به مرکز استان و سایر استان ها و افزایش سطح باغات آبی استان از دیگر اهداف اساسی این طرح بیان کرد و گفت:  این طرح در محدوده روستاهای، خانقاه حسن جادار، شویشه، طاله وران، قاسم آباد، تیژتیژ و... اجرا می شود.

وی تصریح کرد: استفاده بهینه از شبکه های آبیاری موجود برای توسعه فعالیت های سودآورتر و توسعه کشت و تولید محصولات صادرات محور از مهمترین دست آوردهای این طرح خواهد بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان رفع محرومیت در منطقه و ایجاد انگیزه برای کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها را از اهداف طرح های توسعه ای بخش کشاورزی دانست و افزود:ارتقاء نقش و جایگاه استان در توسعه ملی و تحکیم پیوندهای آن با اقتصاد کشور و توسعه باغات استان با رعایت اصول توسعه پایدار هماهنگ با سایر بخشهای اقتصادی به ویژه صنایع فرآوری وابسته به این زیربخش محور برنامه های ما در بخش کشاورزی استان است.

سپری با اشاره به اقدامات کلی در طول این مدت  اذعان کرد: جلسات مشورتی با کارفرما، بازدیدها و بررسی های میدانی، مطالعات اقلیم با هدف توسعه باغ در محدوه طرح و مطالعات خاکشناسی تفصیلی با هدف توسعه باغ در محدوده طرح انجام شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید