Iranian Agriculture News Agency

افزایش ۲۰ درصدی تولید خشکبار در کردستان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از تولید ۳۰ هزار تن انواع خشکبار ادر سال جاری در این استان خبر داد.

افزایش ۲۰ درصدی تولید خشکبار در کردستان

به گزارشخبرنگار ایانا در کردستان، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به تولید ۴۰۰ هزار تن محصولات باغی در استان کردستان گفت : ۳۰ هزار تن از این میزان توسط کشاورزان به انواع خشکبار و میوه خشک تبدیل شد.

زاهد حاجی میرزایی عمده محصولات خشکباری در استان مربوط به محصول گردو ، کشمش ، مویز ، انجیر ، توت درختی و برگه زردآلو دانست و گفت : کشاورزان استان همزمان با برداشت میوه از سطح باغات با خشک کردن مقداری از محصول ضمن ایجاد یک ذخیره زمستانی ارزش افزوده قابل توجهی هم برای خود مهیا می‌کنند.

وی با اشاره به کیفیت مطلوب و مناسب خشکبار استان کردستان گفت : استان‌های جنوبی کشور و تهران مشتری‌های ثابت ۴۰ درصد از خشکبار کردستان هستند .

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید