مرکز آمار ایران اعلام کرد؛
تولید ٣٩,٦ هزار تن گوشت قرمز در مهر ماه
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٢,٤ هزار تن، ٥٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
به گزارش ایانا و به نقل از مرکز آمار ایران، نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در مهر ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه مهر ١٣٩٩ جمعاً ٣٩,٦ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٢,٤ هزار تن، ٥٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٣.٥ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٩ هزار تن و سایر انواع دام با ۷٩۴ تن، بهترتیب ٣٤ درصد، ٧ درصد و ٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مهر ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشاندهنده افزایش ٥٥ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مهر ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ٥٣ درصد، برای بز و بزغاله ٣٨ درصد، برای گاو و گوساله ٦١ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ١٣٠ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ٣٩ درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مهر ١٣٩٩ نسبت به شهریور ۱۳۹۹ در حدود ١ درصد کاهش داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید