مدیر جهاد کشاورزی جویبار:
12 هزار تن گوشت سفید در جویبار تولید شد/ اشتغال مستقیم 3600 نفر
مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: 12 هزار و 500 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
وی نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار در جامعه با اهمیت دانست و افزود: ظرفیت جویبار در زمینهٔ تولیدات دامی و طیور بالاست بهطوریکه این شهرستان دارای دو هزار و 750 بهرهبردار در زمینهٔ دام و طیور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه این شهرستان دارای 240 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 18 هزار و 623 تن است، افزود: جویبار 6.8 درصد سهم تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.
سعیدی اضافه کرد: این شهرستان، 352 هزار واحد دامی با تولید سالانه دو هزار و 935 تن گوشت قرمز و 24 تن شیر خام معادل چهار درصد تولید استان را در اختیار دارد.
وی در پایان گفت: 3 هزار و 665 نفر بهطور مستقیم در بخش صنعت دام و طیور این شهرستان اشتغال دارند.
دیدگاه تان را بنویسید