Iranian Agriculture News Agency

تولیدات گوشتی خراسان شمالی به صورت خام از استان خارج می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه تولیدات گوشتی خراسان شمالی به صورت خام از استان خارج می شود.

تولیدات گوشتی خراسان شمالی به صورت خام از استان خارج می شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، عبدالله یوسفی با اشاره به اینکه خراسان شمالی یکی از قطب های دامپروری در کشور است و گوشت تولیدی در این استان از کیفیت خیلی بالایی برخوردار است، اظهارکرد: اما متاسفانه زنجیره تولیدات محصولات گوشتی در این استان تکمیل نیست تا گوشت به صورت بسته بندی و فرآوری شده از استان خارج شود.

وی افزود: در حال حاضر دام به صورت زنده از استان خارج و به کشتارگاه های سایر استان ها صادر و در آنجا کشتار می شود.

یوسفی ادامه داد: میزان تولید گوشت قرمز در خراسان شمالی حدود ۲۲ هزار تن است که حدود ۱۲ تن به صورت خام از استان خارج می شود.

وی تاکید کرد: باید صنایعی همچون بسته بندی در این استان راه اندازی شود تا دام در استان کشتار و گوشت قرمز بسته‌بندی شده از استان خارج شود نه دام زنده.

این مقام مسئول به اجرای طرح اصلاح نژاد دام در استان اشاره کرد و گفت: خراسان شمالی ۳.۵ درصد دام سبک کشور را به خود اختصاص داده است که اجرای طرح اصلاح نژاد می تواند این حوزه را تبدیل به برند کند.

وی افزود: در راستای اجرای این طرح مرکز اصلاح نژاد شیروان را به بخش خصوصی واگذار کرده ایم و یکی از نتایج مثبت اجرای این طرح افزایش چند قلوزایی در دام است.

یوسفی توضیح داد: در شرایط معمولی میزان چند قلوزایی در دام تا ۷۰ درصد است که با اجرای این طرح این میزان به دو برابر افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید