Iranian Agriculture News Agency

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی محمودآباد

یک میلیون قطعه جوجه‌ریزی در محمودآباد انجام شد/ تولید دو هزار و 850 تن گوشت سفید آماده طبخ

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از جوجه ریزی یک میلیون و 367 هزار قطعه ای در سالن های مرغداری این شهرستان خبر داد.

یک میلیون قطعه جوجه‌ریزی در محمودآباد انجام شد/ تولید دو هزار و 850 تن گوشت سفید آماده طبخ

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید محمد زمانی گفت: از ابتدای امسال تاکنون تعداد یک میلیون و 368 هزار قطعه جوجه در سالن‌های مرغداری  این شهرستان جوجه ریزی شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه این تعداد جوجه ریزی در 60 واحد مرغداری این شهرستان انجام شد، افزود: با این میزان جوجه ریزی، دو هزار و 850 تن گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

زمانی اظهار کرد: در حال حاضر 62 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت یک میلیون و 155 هزار قطعه در شهرستان محموداباد  در حال فعالیت است.

وی افزود: دو واحد مرغ مادر با ظرفیت 48 هزار قطعه و دو کارخانه جوجه کشی با 30 دستگاه به ظرفیت بیش از 60 میلیون قطعه جوجه یکروزه در سال در این شهرستان در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید