سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی محمودآباد
یک میلیون قطعه جوجهریزی در محمودآباد انجام شد/ تولید دو هزار و 850 تن گوشت سفید آماده طبخ
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از جوجه ریزی یک میلیون و 367 هزار قطعه ای در سالن های مرغداری این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید محمد زمانی گفت: از ابتدای امسال تاکنون تعداد یک میلیون و 368 هزار قطعه جوجه در سالنهای مرغداری این شهرستان جوجه ریزی شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه این تعداد جوجه ریزی در 60 واحد مرغداری این شهرستان انجام شد، افزود: با این میزان جوجه ریزی، دو هزار و 850 تن گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
زمانی اظهار کرد: در حال حاضر 62 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت یک میلیون و 155 هزار قطعه در شهرستان محموداباد در حال فعالیت است.
وی افزود: دو واحد مرغ مادر با ظرفیت 48 هزار قطعه و دو کارخانه جوجه کشی با 30 دستگاه به ظرفیت بیش از 60 میلیون قطعه جوجه یکروزه در سال در این شهرستان در حال فعالیت هستند.
دیدگاه تان را بنویسید