مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل
تولید سالانه شیر بیش از 46 هزار تن در استان اردبیل
سالانه در این شهرستان بیش از 46 هزار و 500 تن شیر تولید می شود که این مقدار شیر از بیش از252 واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت 3 هزار و 480 راس و 18 واحد گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت یک هزار و374 راس، تولید می شود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اردبیل ، علی حسین احدی عالی گفت: سالانه در این شهرستان بیش از 46 هزار و 500 تن شیر تولید می شود که این مقدار شیر از بیش از252 واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت 3 هزار و 480 راس و 18 واحد گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت 1 هزار و374 راس، تولید شده و در مجموع موجب اشتغال زایی 69 نفر در این شهرستان شده است.
این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: 9 مرکز جمع آوری شیر به صورت ثابت و سیار در سطح شهرستان فعالیت داشته که روزانه بیش از 127 تن شیر و سالانه بیش از 46 هزار و 500 تن شیر با اشتغالزایی برای 80 نفر در شهرستان مشغول به کار بوده و این شهرستان از نظر تولید شیر رتبه دوم را در استان دارا است.
وی با اشاره به نقش و اهمیت شیر در تامین امنیت غذایی افزود: ترکیب اصلی شیر را موادی مانند آب، پروتئینها قند یا لاکتوز و مواد معدنی تشکیل میدهند و فرآوردههای شیر شامل؛ شیر کامل، شیر بدون چربی، شیر استاندارد شده و انواع خامه است فرآوردههای تخمیری شیر را که با استفاده از کشت باکتری های مخصوص تهیه می شوند و به نام فرآورده های تخمیری شیر نام گذاری می کنند و در بسیاری از کشورهای جهان فراوری شیر بالاترین ظرفیت تولید را در صنایع غذایی به خود اختصاص می دهد به خاطر ماندگاری و خواص تغذیه ای و ذائقه مردم افراد متفاوت می توانند از فراوردهای آن استفاده کنند .
دیدگاه تان را بنویسید