برداشت 100 هزار تن سیب زمینی از مزارع سمیرم/ افزایش 4 برابری سطح زیر کشت نسبت به سال گذشته
پیشبینی میشود از دو هزار و 700 هکتار اراضی زیر کشت سیبزمینی 100 هزار تن سیبزمینی برداشت شود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، احمد تیموری اظهار کرد: تأمین امنیت غذایی یکی از وظایف جهاد کشاورزی است و در همین راستا دوازده هکتار از اراضی شهرستان به کاشت سیبزمینی اختصاص یافته و محصول سالم و بدون سم و نهادههای کشاورزی تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سمیرم با بیان اینکه بنا بر سیاست وزارت جهاد کشاورزی، کشاورزان را به کاشت محصول سالم در قالب طرح جی آی پی تشویق کردیم؛ افزود: امسال علاوه بر پیاز و سیب درختی در 12 هکتار از اراضی کشاورزی محصول سیبزمینی سالم کاشت شد که نسبت به سال گذشته سطح زیر کشت 4 برابر شده است.
وی بیان کرد: در سال زراعی 98 میزان برداشت سیبزمینی از مزارع کشاورزی افزایش داشته و این افزایش به دلیل کاشت ارقام سازگار با منطقه، افزایش سطح زیر کشت و بارندگیهای بهاره در شهرستان بوده است.
تیموری با بیان اینکه جلی، سانته، بامبو و آگریا ارقام مختلف و سازگار کشتشده است؛ افزود: تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول سالم، تحت نظر کارشناسان جهاد کشاورزی بوده است .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سمیرم با بیان اینکه کاشت محصول سالم در مزارع با آنالیز خاک و آب انجام میشود تصریح کرد: عملکرد محصول در کاشت جیای پی ملاک نیست؛ ملاک تولید محصول سالم است که به صورت کشتهای نوین و با روشهای آبیاری تحت فشار انجام میشود که به میزان قابل توجهی از هدررفت آب جلوگیری میکند.
وی اظهار داشت: پیشبینی میشود از دو هزار و 700 هکتار اراضی زیر کشت سیبزمینی 100 هزار تن سیبزمینی برداشت شود.
دیدگاه تان را بنویسید