آغاز برداشت 5200 تن خیار با اشتغالزایی 2600 نفر در چادگان
میزان برداشت متوسط محصول خیار در هر هکتار ۳۵ تن است .
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی چادگان گفت: میزان برداشت متوسط محصول خیار در هرهکتار 35 تن است که پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت این محصول ۵۲۰۰ تن انواع خیار از مزارع شهرستان برداشت شود وبرای دو هزار و ۶۰۰ نفر نیز اشتغال فصلی فراهم شود.
بختیار حاجتی در چادگان اظهار کرد: شرایط اقلیمی و طبیعی شهرستان چادگان و استفاده بهینه از توصیههای کارشناسان جهاد در تولید محصولات کشاورزی و انجام عملیات زراعی باعث کیفیت بالای محصول خیار این شهرستان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی چادگان افزود: میزان برداشت متوسط محصول خیار در هر هکتار ۳۵ تن است که پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت این محصول ۵۲۰۰ تن انواع خیار از مزارع شهرستان برداشت شود وبرای دو هزار و ۶۰۰ نفر نیز اشتغال فصلی فراهم شود.
وی بابیان اینکه امسال بیش از ۱۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به کشت خیار اختصاص یافت، افزود: با ورود عشایر به بخش چنار رود چادگان، ۹۸ درصد محصول خیار را عشایر در این منطقه کشت میکنند که علاوه بر اشتغال فصلی درآمدزایی خوبی هم برای این افراد ایجاد میشود.
حاجتی گفت: خیار برداشتشده از مزارع شهرستان چادگان علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان، به استان های یزد، چهارمحال و بختیاری، قم، تهران و فارس صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی چادگان بیان کرد: کاشت خیار نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است که علت کاهش ضرر و زیان در سال گذشته و همچنین اجارهبها و افزایش قیمت بذر محصول خیار در سال جاری بود.
وی عنوان کرد: قیمت هر کیلوگرم خیار در مزرعه دو هزار و ۵۰۰ تومان از کشاورزان خریداری میشود که درامدزایی خوبی برای کشاورزان دارد.
حاجتی در پایان بیان کرد: عشایر با ییلاق کردن به بخش چنارود شهرستان علاوه بر چرای دام در مراتع به کشت صیفیجات نیز مشغول هستند که درآمدزایی خوبی برای خانوادههای عشایری دارد.
دیدگاه تان را بنویسید