Iranian Agriculture News Agency

ضرورت فعالیت معین‌های اقتصادی بخش کشاورزی

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اعلام کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و تحقق بخشیدن به شعار سال ( جهش تولید) در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی -فرهنگی استاندار و پیگیری و تلاش های مجدانه مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان و با همکاری معین ها و خیرین اقتصادی شهرستان های استان، گام های موثری در رونق بخشیدن به تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در این بخش برداشته شده است .

ضرورت فعالیت معین‌های اقتصادی بخش کشاورزی

به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان رضوی، سید جعفر حاجی مجتهد اظهار داشت: این طرح شامل دو بخش تعریف معین های اقتصادی برای هر منطقه و تعریف پروژه های سرمایه گذاری در قالب امضای تفاهم نامه با سرمایه گذاران در آن منطقه است. 

وی گفت: برای طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی 273 نهاد یا شرکت بخش خصوصی به عنوان معین اقتصادی انتخاب شده اند که 213 مورد آن در بخش کشاورزی تعیین شده اند که فعالیت خود را  در شهرستانهای استان آغاز کرده اند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: 56 درصد کل فعالیت های معین های اقتصادی در راستای اقتصاد مقاومتی مربوط به کشاورزی است و بقیه مربوط به سایر دستگاهها میباشد که این نشان دهنده سطح اهمیت کاربران بخش کشاورزی در سطح استان است.

این مقام مسئول به پاره ای از فعالیتهای شاخص معینهای اقتصادی اشاره کرد و گفت: با همکاری شرکت سیمان زاوه به عنوان معین اقتصادی شهرستان زمینه سرمایه گذاری در ایجاد و توسعه گلخانه ها فراهم گردیده است. وی افزود:  شرکت فوق ضمن کمک به طراحی و ساخت  گلخانه ها ، تضمین فروش محصولات تولیدی این گلخانه ها را به عهده گرفته و حتی در زمینه رفع مشکل وثیقه های گلخانه ها گام های موثری را برداشته است. حاجی مجتهد گفت : تاکنون 20 هکتار گلخانه  به کمک این شرکت احداث شده است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همچنین با همکاری بسیار مناسب مجتمع سنگ آهن خواف ، حدود 250 کیلومتر احداث جاده های بین مزارع در شهرستان رشتخوار صورت پذیرفته است.

حاجی مجتهد اظهار کرد: در شهرستان های نیشابور و فیروزه توسط کارخانه قند مقرر گردیده است 240 هکتار از اراضی کشاورزی را نوار تیپ بگذارند که تا کنون 170 هکتار آن اجرایی گردیده است. همچنین شرکت مذکور سرمایه لازم اجرای جهت تهیه نهاده های کشاورزی تامین کرده است.

وی به  معین های اقتصادی در شهرستان تایباد اشاره کرد و گفت:توسط ستاد اجرایی فرامین حضرت امام گاوداری صنعتی 2 هزار راسی شروع به کار کرده که 500 راس آن با تمام صنایع وابسته به بهره برداری رسیده است. در این شهرستان در منطقه ویژه دوغارون پست قرنطینه توسط شرکت پایدار و احیا و مرمت 9 رشته قنات توسط قرارگاه سپاه امام رضا انجام گردیده است.همچنین در تایباد شرکت اندیشه سازان سبز مهبد ترمینال ضبط و فراوری پستهو کارخانه بوجاری بذور را راه اندازی کرده است.

حاجی مجتهد در پایان اظهار امیدواری کرد که در آینده تمامی معین های اقتصادی شهرستان های استان به منظورتثبیت اشتغال  و ایجاد اشتغال جدید و همچنین  تسهیل امور تولید در بخش کشاورزی فعال شوند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید