Iranian Agriculture News Agency

افزایش ۵۰ درصدی تولید جو در واحد سطح

کشاورز دره بیدی در فریدن، تولید جو در واحد سطح را بیش از ۵۰ درصد افزایش داد.

افزایش ۵۰ درصدی تولید جو در واحد سطح

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، حسین افشاری کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی فریدن گفت: علیرضا باقری کشاورز روستای دره بید فریدن با استفاده از بذر اصلاح شده مهتاب توانسته از هر هکتار بیش از ۱۰ تن و ۸۰۰ کیلوگرم و در مجموع از ۱۵ هکتار زیرکشت این محصول، بیش از ۱۶۲ تن جو برداشت کند.

وی متوسط برداشت جو در استان اصفهان را ۵ تا ۶ و در فریدن سه و نیم تن در هکتار بیان کرد و افزود: کشاورز دره بیدی نسبت به متوسط برداشت استان بیش از ۵۰ و نسبت به متوسط برداشت جو در فریدن حدود ۷۰ درصد افزایش تولید در واحد سطح داشته است.

افشاری گفت: سطح زیرکشت جو در فریدن ۱۴۰۰ هکتار است که پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۳۵۰۰ تن جو برداشت شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید