آغاز برداشت جو از مزارع شهرستان برخوار
بیش از ۵۰۰ کشاورز برخواری با روشهای نوین ابیاری این محصول را در این شهرستان کشت کرده اند.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر جهاد کشاورزی برخوار با بیان اینکه جو محصولی مقاوم به شوری آب و خاک است و نیاز کمی به آب دارد گفت: بیش از ۵۰۰ کشاورز برخواری با روشهای نوین ابیاری این محصول را در این شهرستان کشت کرده اند.
عباس نقدی افزود : پیش بینی میشود ۱۰ هزار تن جو به صورت دان و ۳۷ هزارتن به صورت قصیل از مزارع شهرستان برخوار برداشت شود.
وی گفت: با توجه به حاصلخیزی خاک این منطقه ارقام نیک، ارمغان، گوهران، به رخ در این منطقه کشت شده که علاوه بر مقاومت به شوری و خشکی ۳۰ درصد عملکرد بیشتری دارد.
بهروز جمالی کارشناس زراعت جهاد کشاورزی هم گفت: کشاورزان برخواری برای تامین بخشی از نهادههای دامی امسال مقداری از محصول جو خود را به صورت سبز یا قصیل برداشت کردند.
دیدگاه تان را بنویسید