سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان یک دوم میزان جهانی است
میزان مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان به حدود ۱۰.۹ کیلوگرم رسیده که این میزان، حدود یک دوم میزان جهانی است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مهرداد مرادمند با اشاره به ارتقا سرانه مصرف آبزیان در جهت افزایش سلامت جامعه اظهار داشت: با اقدامهای فرهنگی نظیر برگزاری نمایشگاهها، جشنوارهها و همایشها و کارگاههای آموزشی در استان، میزان مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان از حدود سه کیلوگرم به بیش از سه برابر افزایش یافته است.
وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده میزان مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان به حدود ۱۰.۹ کیلوگرم رسیده است که این میزان، حدود یک دوم میزان جهانی است.
فعالیت ۱۸ واحد فراوری و کنسرو آبزیان در اصفهان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به ۱۸ واحد فراوری و کنسرو آبزیان در سطح استان اصفهان گفت: استان اصفهان در فراوری انواع ماهیان دریایی و پرورشی نقش اساسی دارد.
وی با بیان اینکه بیش از ۸ واحد عرضه تخصصی در قالب بازارچههای آبزیان و ۲ کارخانه خوراک آبزیان در استان اصفهان به فعالیت مشغول هستند، اظهار داشت: در سال گذشته حدود ۸۱۰ تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی اعم از ماهیان زینتی، قزل آلا، کپور و میگو با ارزش دلاری حدود ۲.۵۸ میلیون دلار از طریق گمرک استان اصفهان صادر شده است.
دیدگاه تان را بنویسید