اصفهان رتبه سوم تولید قارچ خوراکی در کشور را دارد
توسعه کشت قارچ خوراکی در اصفهان به جهت کم آب بر بودن با سطح کشت ۶۸.۵ هکتار و تولید سیزده هزار تن در سال انجام می شود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مهرداد مرادمند با اشاره به تولید قارچ خوراکی در استان اصفهان اظهار داشت: از مهمترین مزایای تولید قارچ میتوان به اشتغالزایی بالای واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد تولید اشاره کرد.
وی افزود: میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ ۱۷ مترمکعب است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام رتبه سوم استان اصفهان در تولید قارچ خوراکی گفت: استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان است.
وی اضافه کرد: سطح سالیانه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان ۶۸.۵ هکتار و در ۷۰ واحد تولیدی و با تولید ۱۳ هزار تن در سال است.
دیدگاه تان را بنویسید