Iranian Agriculture News Agency

پروتکل بهداشتی برداشت خرما در شهرستان بم انجام می‌شود

سطح زیر کشت نخل خرما در شهرستان بم بیش از 10هزار هکتار است که سالانه 75 تا 80 هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

پروتکل بهداشتی  برداشت خرما در شهرستان بم انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار استان کرمان، محمد علی معقول مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بم گفت: جلسه بررسی وضعیت برداشت خرما در شهرستان با حضور ریاست  دانشگاه علوم پزشکی وکارشناسان بهداشت، نماینده  فرمانداری، رئیس انجمن خرما وکارشناسان مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بم در محل سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی شهرستان برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد با توجه به نزدیک شدن فصل برداشت خرما وپیشگیری از مشکلات احتمالی بیماری کرونا هرچه سریعتر شیوه نامه برداشت خرما با رعایت موازین وپروتکل بهداشتی تهیه وتدوین گردد و کلیه واحدهای فرآوری ،بسته بندی وسردخانه خرما موظفند براساس پروتکل بهداشتی اقدام به برداشت ونگهداری محصول خرما کنند.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید