لزوم تعامل در راستای اجرای طرح تولید محصول سالم و دستیابی به امنیت غذایی پایدار در شهرستان کلیبر
مدیر جهادکشاورزی شهرستان کلیبر گفت: حفظ سلامت جامعه و تولید کنندگان، پایداری تولید و جلوگیری از اثرات تخریبی بر محیط زیست از عوامل مهم تولید محصولات سالم توسط کشاورزان است.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، علی نجفی در جلسه کارگروه فنی ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول سالم در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان، ضمن بیان این مطلب افزود: به همین منظور در راستای توانمندسازی مهارت های شغلی بهره برداران و فرهنگ سازی برای تولید و مصرف محصولات سالم و گواهی شده، این کارگروه با حضور کارشناسان واحدهای تخصصی این مدیریت تشکیل و در خصوص مسایل مختلف در این زمینه از جمله ترویج فنون جدید کشاورزی در بین کشاورزان ،مدیریت منابع آب و خاک، نحوه استفاده صحیح و به موقع از سموم و کودهای شیمیایی بحث و تبادل نظر شد.
وی ادامه داد: مقرر شد با برگزاری کلاس های ترویجی و توجیهی در میان کشاورزان در روستاها نسبت به فرهنگ سازی و ترویج و تولید مصرف محصولات سالم اقدامات لازم صورت گیرد.
نجفی در این جلسه خواستار همکاری و تعامل واحدهای مدیریت با یکدیگر در راستای اجرای طرح تولید محصول سالم و دستیابی به امنیت غذایی پایدار شد.
دیدگاه تان را بنویسید