Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی ساری خبر داد

جوجه‌ریزی 3.9 میلیون قطعه‌ای در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به جوجه ریزی سه میلیون و 925 هزار قطعه ای در سامانه سماسط، گفت: 6 هزار تن گوشت سفید در دو ماهه نخست امسال در این شهرستان تولید شد.

جوجه‌ریزی 3.9 میلیون قطعه‌ای در ساری

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، رضا پورفلاح با اشاره به جوجه‌ریزی سه میلیون و 925 هزار قطعه ای جوجه در سامانه سماسط، گفت: 6 هزار تن گوشت سفید در دو ماهه نخست امسال در شهرستان ساری تولید شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تنظیم سود تولید، افزایش بهره وری، حداکثر رسیدن ارزش افزوده و افزایش اشتغالزایی را از مزایای داشتن زنجیره تولید در صنعت مرغ برشمرد.

وی با بیان اینکه پایین آوردن ریسک تولید، بازاررسانی یکپارچه و برندسازی در قالب زنجیره صورت می گیرد، تصریح کرد: تامین جوجه یکروزه به عنوان مهمترین نهاده تولید از مزایای ایجاد زنجیره تولید است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید