فعالیت 7 واحد فرآوری گل محمدی در خراسان جنوبی
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: گل محمدی برداشت شده در خراسان جنوبی به روشهای صنعتی و سنتی گلابگیری میشود و علاوه بر مصرف در داخل استان به استانهای همجوار ارسال میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، احمد بیکس از افزایش ۳۰ درصدی سطح زیرکشت گل محمدی در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: تعداد بهرهبرداران گل محمدی در استان ۳۱۰ نفر هستند و در استان هفت واحد فرآوری فعالیت دارند که ۵۰ درصد گل تولیدی استان را فرآوری میکند.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی خراسانجنوبی یادآور شد: علاوه بر بحثهای اسانسگیری و فرآوری غنچه از این گل برای تغذیه زنبورهای عسل، تولید مربا و گلاب نیز استفاده میشود و ۵۰ درصد دیگر گل محمدی تولیدی به خارج از استان صادر و غنچه این گل نیز از طریق یک شرکت خریداری و به هندوستان صادر میشود.
گفتنی است، هنوز از ظرفیت گل محمدی خراسان جنوبی آن چنان که باید استفاده نشده، میتوان با به کارگیری و راهاندازی صنایع فرآوری و اسانسگیری صنعتی و حمایت از پژوهشهای کاربردی در زمینه این گل در استان، سهم مهمی در اشتغال و اقتصاد در سالی که جهش تولید نام گرفته، ایفا کرد.
دیدگاه تان را بنویسید