تولید سیب زمینی بذری به روش ایروپونیک در شهرکرد
دانش پژوهان دانشگاه شهرکرد تولید کشت سیب زمینی بذری را به مرحله تجاری رساندند.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، رحیم برزگر عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد گفت: بعد از یک سال تحقیق و با کمک مرکز نوآوری این دانشگاه، تولید سیب زمینی بذری به روش ایروپونیک انجام شد.
او افزود: وابستگی کشور به هزار تن غده سیب زمینی سبب شده تا این پژوهش کاربردی شود.
برزگر با بیان اینکه روش ایروپونیک عملکرد بیشتری دارد و با مصرف حداقل آب سیب زمینی عاری از ویروس تولید میشود اضافه کرد: در این روش در هر مترمربع هزار غده برداشت میشود و در مزرعه ۳۰ تا ۴۰ درصد عملکرد بیشتر دارد.
برزگر با بیان اینکه روش ایروپونیک عملکرد بیشتری دارد و با مصرف حداقل آب سیب زمینی عاری از ویروس تولید میشود اضافه کرد: در این روش در هر مترمربع هزار غده برداشت میشود و در مزرعه ۳۰ تا ۴۰ درصد عملکرد بیشتر دارد.
وی ادامه داد: میزان مصرف آب و غذا در این روش کمتر از ۵ درصد است و کمترین هدر رفت آب را دارد.
دیدگاه تان را بنویسید