Iranian Agriculture News Agency

آغاز برداشت خیار محلی از شهرستان طبس

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس با بیان اینکه کار برداشت از سطح ۱۵.۵هکتار خیار این شهرستان از نیمه اول اردیبهشت آغاز شده است،گفت: پیش بینی می‌شود از این سطح بیش از ۳۴۰تُن خیار برداشت شود.

آغاز برداشت خیار محلی از شهرستان طبس

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، داود بخشایی افزود: ارقام خیار کشت شده شامل رقم بتا آلفا، مایا، ویکتور، گلوریا، کالیپسو، آریا، امیران، ماکسیما و سوپر استار است.

وی با بیان اینکه برداشت خیار محلی تا اواخر خرداد ادامه دارد، اظهار داشت: کشت خیار محلی در این شهرستان به ۲روش کشت مالچ پلاستیک و کشت در فضای باز انجام می‌شود که کشت زیر پلاستیک به دلیل حفظ رطوبت، کنترل علف‌های هرز و زودرسی محصول با وجود هزینه بالاتری که نسبت به کشت مستقیم دارد از سوی کشاورزان بیشتر مورد استقبال قرار می گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس، خدمات ارائه شده به کشاورزان جالیزکار این شهرستان را توزیع انواع نهاده‌های کشاورزی، نظارت فنی بر مزارع جالیز برای مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها از طریق کارشناسان حفظ نباتات عنوان کرد.

گفتنی است که، خیار محلی شهرستان طبس در روستا‌های کریت، ازمیغان و شهر طبس کشت می‌شود که به دلیل استفاده از آب شیرین و گرمای مطبوع از عطر و طعم خاصی برخوردار است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید