اجرای مستمرگشت های کنترل ونظارتی دامپزشکی در آستانه ماه مبارک رمضان
در آستانه ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش تقاضای شهروندان به تامین فرآورده های پروتئینی و شیوع ویروس کرونا، طرح تشدید نظارت بر واحد های عرضه و مراکز طبخ حلیم و رستوران های سطح شهر تهران در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش ایانا در استان تهران، مجید محمدیان رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران با اعلام این خبر افزود: در آستانه ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش تقاضای شهروندان به تامین فرآورده های پروتئینی و با توجه به شرایط ویژه بوجود آمده در پی شیوع ویروس کویید۱۹ طرح تشدید نظارت بر واحد های عرضه و مراکز طبخ حلیم و رستوران های سطح شهر تهران در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: در این طرح که در کلیه مناطق ۲۲گانه تحت پوشش در حال اجراست، نظارت جدی بر محل تامین فرآورده های خام دامی ،حمل و نقل و شرایط نگهداری و عرضه و همچنین شرایط بهداشتی واحد های هدف انجام میشود و باواحد هایی که ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان را رعایت نکرده باشند برخوردمی شود.
رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران اضافه کرد: همچنین رعایت بهداشت فردی واستفاده از دستکش ، ماسک ومواد ضد عفونی به صورت ویژه کنترل می شود.
محمدیان در پایان اعلام کرد: این بازدید ها تاپایان ماه مبارک رمضان ادامه داشته و اداره دامپزشکی برای تامین فرآورده های خام دامی سالم از مزرعه تا سفره شهروندان پیش قدم خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید