Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه بالغ بر 600 تن گوشت سفید ماهی در شهرستان اهر

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر، گفت: شهرستان اهر از ظرفیت های نهفته و پنهانی در خصوص شیلات و آبزی پروری برخوردار است.

تولید سالانه بالغ بر 600 تن گوشت سفید ماهی در شهرستان اهر

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، محمد اسدی ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به وجود ظرفیت های عالی آبی در منطقه از جمله تراس اهر چای، رودخانه دره رود در منطقه ورگهان و ویجنی و همچنین روان آب هایی مثل دره سراجلو و یوزبنده، انجرد، روان آب های حاصل از آب شدن برف ها در دامنه کوهستان بزکش و دیگر منابع آبی اعم از چاه  های موجود در تراس رودخانه ها که سطح ایستایی بالایی دارند، شهرستان اهر مستعد پرورش انواع آبزیان بویزه ماهیان قزل آلا می باشد.

وی از موانع مهم این حرفه را عدم شناخت تعدادی از پروانه داران چاهها به حرفه آبزی پروری و بوروکراسی غیر ضرور اداری دانست و گفت: علیرغم اقدامات موثر این مدیریت، هنوز صنعت آبزی پروری جایگاه خویش را همسو با پتانسیل های منطقه به دست نیاورده است، مدیریت امور منابع  آب و دیگر ارگانهای مرتبط جهت رونق این صنعت باید یکدیگر را همراهی و مساعدت نمایند.

لازم بذکر است سالانه در این شهرستان بالغ بر 600 تن گوشت سفید ماهی تولید می شود.  

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید