ذخیرهسازی گوشت مرغ مورد نیاز ماه رمضان در چهارمحال و بختیاری
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری از آماده شدن ۶۵۰ هزار قطعه مرغ برای عرضه به بازار مصرف در این استان خبر داد و گفت: با آغاز خرید تضمینی، گوشت سفید مورد نیاز ماه مبارک رمضان امسال در استان ذخیرهسازی شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا دراستان چهارمحال و بختیاری، اللهکرم نصیری در جلسه تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری از تولید و آماده توزیع شدن ۷۰۰ تن مرغ بالای ۴۰ روزه در مرغداریهای استان در ماه نخست امسال خبر داد و تصریح کرد: با برنامهریزی انجام شده، حداقل ۲۰ درصد این میزان مرغ گرم با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۱۲۹ هزار ریال از سوی اداره پشتیبانی امور دام استان خریداری و ذخیره سازی میشود.
به گفته وی، به منظور تامین مواد پروتئینی استان و تعادل در بازار مصرف در ماههای آینده، روزانه افزون بر ۶۰ تن مرغ گرم و منجمد با قیمت مصوب در این استان توزیع خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری همچنین از ممنوعیت ورود گوشت مرغ از استانهای همجوار به این استان تا اطلاع ثانویه خبر داد و تاکید کرد: کشتارگاههای طیور نیز ملزم به فعالیت شبانهروزی در کشتار، بستهبندی و انجماد کردن مرغ تضمینی خریداری شده پشتیبانی امور دام استان با حداکثر ظرفیت هستند.
نصیری، همچنین از ذخیرهسازی بیش از ۲۰ هزار تن محصول گندم وارداتی خریداری شده در بنادر کشور برای این استان در روزهای نخست امسال خبر داد و تصریح کرد: با ذخیرهسازی بیش از ۳۰ هزار تن گندم در انبارهای استان، تا زمان برداشت محصول گندم و خرید تضمینی آن از بهرهبرداران در تیرماه سالجاری، مشکلی در تامین آرد و نان مصرفی استان ندارد.
به گزارش ایانا ، با شیوع ویروس کرونا در کشور ، بخشی از بازار فروش محصولات لبنی و گوشت سفید استان دچار رکود و کسادی موقتی شده است که در این جلسه برای به حداقل رساندن خسارت به تولیدکنندگان با رعایت حقوق شهروندی مصرفکنندگان تبادل نظر شد.
دیدگاه تان را بنویسید