Iranian Agriculture News Agency

رفیعی پور:

طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم‌ مرغ با همکاری دامپزشکی و بخش خصوصی رونمایی شد

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در حال حاضر همکاری بخش خصوصی و بخش دولتی در خصوص امنیت غذایی مردم شکل گرفته است و امسال از طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ رونمایی می شود.

طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم‌ مرغ با همکاری دامپزشکی و بخش خصوصی رونمایی شد

به گزارش خبرنگار ایانا، علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مراسم رونمایی از سند برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ که در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر از طرحی رونمایی می شود که تبلور همکاری بخش خصوصی و بخش دولتی در خصوص امنیت غذایی مردم است.

وی افزود: تولید تخم مرغ و تخم ماکیان در کشور به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شده و حفظ این قدرت در گرو تفکر تولید کننده ای است که به امنیت غذایی و بهداشت توجه دارد که همین توجه باعث به وجود آمدن طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ شده است.

رفیعی پور با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی ضایعات وجود دارد، گفت: وظیفه دامپزشکی این است که آن بخش از محصول که در گرید ضایعات قرار می گیرد، به دست مصرف‌کننده نرسد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه در تولید تخم مرغ به مرز یک میلیون تن رسیده‌ایم، خاطرنشان کرد: ضمانت کیفیت و بهداشتی بودن این تخم مرغ باید توسط دامپزشکی، معاونت امور دام و بخش خصوصی تامین شود تا مصرف کننده با آرامش و بدون نگرانی آن را مصرف کند.

وی افزود: در حال حاضر 1632 واحد مرغ تخم گذار و 140 واحد بسته بندی مرغ در کشور فعالیت می‌کنند و از سال 80 تاکنون، اجرای الگویی با عنوان بسته بندی تخم مرغ در حال انجام است. 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید