Iranian Agriculture News Agency

افزایش 7،6 درصدی تولید گوشت قرمز در استان خراسان شمالی

مدیرامور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افزایش 7،6 درصدی تولید گوشت قرمز در این استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

افزایش 7،6 درصدی تولید گوشت قرمز در استان خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، احمد داوطلب علت افزایش میزان تولید گوشت قرمز را پرداخت تسهیلات وفعال شدن واحدهای پرواربندی عنوان کرد.

وی افزود: ازابتدای سال جاری تاپایان آذرماه 18227 تن گوشت قرمز در این استان تولید و روانه بازار شده است.

داوطلب خاطرنشان کرد: از مجموع 18227 تن تولید گوشت قرمز 30 درصد دام سنگین و70 درصد دام سبک است.

مدیرامور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در حال حاضر 475 واحد دامداری صنعتی دراین استان وجود دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید