Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه 26هزار و 600 تن گوشت قرمز در استان چهار محال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: 26هزار600 تن گوشت قرمز سالانه در استان تولید و روانه بازار می شود که به دنبال افزایش تولید گوشت قرمز در سال آینده هستیم.

تولید سالانه 26هزار و 600 تن گوشت قرمز در استان چهار محال و بختیاری

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، معاون بهبود تولیدات  دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: 26هزار و 600 تن گوشت قرمز سالانه در استان تولید و روانه بازار می شود که به دنبال افزایش تولید گوشت قرمز در سال آینده هستیم.

سام مردانی افزود: از مجموع26هزار600 تن تولید گوشت قرمز در استان چهارمحال و بختیاری 50 درصد آن از دام سنگین و 50درصد از دام سبک است.

وی در ادامه  با اشاره به افزایش تولید گوشت قرمزو سفیددر سال جاری افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد افزایش15 درصدی تولید گوشت قرمز و 24درصدی گوشت سفید نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم.

معاون بهبود تولیدات  دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:  در حال حاضر 392 واحد دامداری صنعتی دراین استان وجود دارد.

چهارمحال و بختیاری با داشتن 2 میلیون و 700 هزار راس دام سبک و سنگین به عنوان قطب دامپروری کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید