مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری
ذخیرهسازی 600 تُن گوشت قرمز تا پایان سال
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری از ذخیرهسازی ۳۰۰ تن گوشت قرمز در استان خبر داد و گفت: تا پایان سال این میزان ذخیرهسازی به ۶۰۰ تن میرسد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، محمدرضا رئیسی از ذخیرهسازی ۳۰۰ تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: تا پایان سال این میزان ذخیرهسازی به ۶۰۰ تن میرسد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: در راستای تأمین گوشت مرغ شب عید نیز میزان جوجهریزی در استان ۲۵ درصد افزایش یافته این در حالی است که میانگین افزایش جوجهریزی در کشور ۱۷ درصد است.
وی خاطرنشان کرد: قیمت گوشت قرمز در استان روند نزولی به خود گرفته و مشکل خاصی در این رابطه وجود ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید