تولید بیش از 18 هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از تولید 18هزار و 227 تن گوشت قرمز در 9 ماهه نخست سال جاری در این استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از تولید 18هزار و 227 تن گوشت قرمز در 9 ماهه نخست سال جاری در این استان خبر داد.
احمد داوطلب افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7.6 درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه در استان خراسان شمالی 79 هزار رأس دام سنگین و دو میلیون و 12 هزار رأس دام سبک وجود دارد، اظهارکرد: سالانه 24 هزار و 490 رأس دام سنگین قابل کشتار و 623 هزار و 720 رأس دام سبک قابل کشتار در استان تولید میشود.
داوطلب با تأکید بر حمایت از تولید گوشت قرمز در استان خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش، تامین نهاده های دامی از جمله جو، ذرت، کنجاله سویا و سبوس از جمله اقدامات حمایتی در بخش دامداریهای استان است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 21هزار و 700 تن گوشت قرمز توسط دامداران خراسان شمالی تولید شده است خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود تا پایان سال 22 هزار و 140 تن گوشت قرمز تولید شود.
داوطلب تصریح کرد: اقتصاد مبتنی بر کشاورزی و دامپروری فرصت مناسبی برای استان است که میتوان با افزایش تولید در این زمینه نقش مؤثری داشت.
دیدگاه تان را بنویسید