Iranian Agriculture News Agency

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی:

سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی است

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: توجه و رعایت سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی در کشور است.

سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی است

به گزارش ایانا، مهندس عباس کشاورز امروز در دیدار با رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های فراوان در حوزه تحقیقات کشاورزی، اظهار کرد: در حال حاضر 380 ایستگاه تحقیقات کشاورزی در کشور فعال است.

وی، تصریح کرد: توجه و رعایت سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی در کشور است.

کشاورز، گفت: ارتباط و تعامل مدیران با مخاطبان و کارکنان می تواند در اثربخشی کارها مفید واقع شود.

در این دیدار، نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب و رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی، بخش کشاورزی را دارای اهمیت و گستردگی دانست و با اشاره به سابقه طولانی و تخصص بالای مهندس کشاورز در حوزه کشاورزی، گفت: فعالان بخش کشاورزی نسبت به حضور شما در مدیریت وزارت جهاد کشاورزی، اقبال دارند.

دکتر همایون هاشمی خاطرنشان کرد: همکاری فراکسیون غذا و داروی مجلس با بخش کشاورزی نقش موثری در سلامت غذای مردم خواهد داشت.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید