سرپرست وزارت جهاد کشاورزی:
سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی است
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: توجه و رعایت سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی در کشور است.
به گزارش ایانا، مهندس عباس کشاورز امروز در دیدار با رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های فراوان در حوزه تحقیقات کشاورزی، اظهار کرد: در حال حاضر 380 ایستگاه تحقیقات کشاورزی در کشور فعال است.
وی، تصریح کرد: توجه و رعایت سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی در کشور است.
کشاورز، گفت: ارتباط و تعامل مدیران با مخاطبان و کارکنان می تواند در اثربخشی کارها مفید واقع شود.
در این دیدار، نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب و رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی، بخش کشاورزی را دارای اهمیت و گستردگی دانست و با اشاره به سابقه طولانی و تخصص بالای مهندس کشاورز در حوزه کشاورزی، گفت: فعالان بخش کشاورزی نسبت به حضور شما در مدیریت وزارت جهاد کشاورزی، اقبال دارند.
دکتر همایون هاشمی خاطرنشان کرد: همکاری فراکسیون غذا و داروی مجلس با بخش کشاورزی نقش موثری در سلامت غذای مردم خواهد داشت.
دیدگاه تان را بنویسید