مدیر کل امور عشیر استان ایلام
دامهای عشایر ایلام برای جلوگیری از قاچاق پلاک گذاری می شوند
مدیر کل امور عشیر استان ایلام گفت: عشایر استان ایلام با داشتن یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین از قطب های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور هستند.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان ایلام، علی سلیمی از افزایش تولید گوشت قرمز توسط عشایر ایلام از هفت هزار و ۹۰۰ تن در سال گذشته به هشت هزار و ۳۰۰ تن در سالجاری خبر داد و با اشاره به تهدید قاچاق دام در استان، گفت: پلاک گذاری دامهای استان برای جلوگیری از قاچاق دام انجام می شود.
وی عنوان کرد: از مزایای کامل این طرح می توان به ساماندهی حمل و نقل و فروش دام، قابل شناسایی و پیگیری بودن دام ، جلوگیری از قاچاق دام، برآورد تولید کشور، دسترسی به آمار دام موجود کشور ، کنترل بیماریهای دامی و اقدام بموقع در انجام واکسیناسیون دام ، پرداخت تسهیلات اشتغال و بیمه دام اشاره کرد.
دیدگاه تان را بنویسید