Iranian Agriculture News Agency

طرح سیماب کشاورزی در شهرستانهای انار و رفسنجان اجرا می شود

سیماب مخفف عنوان یک طرح بنام سیستم مرجع ،آموزش وبهره وری است که توسط اتحادیه شرکتهای تعاونی تولید روستایی استان کرمان طراحی وتدوین شده است

طرح سیماب کشاورزی در شهرستانهای انار و رفسنجان اجرا می شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان با اعلام این موضوع گفت: جلسه طرح سیماب (سیستم مرجع ،آموزش وبهره وری ) کشاورزی در مدیریت جهاد کشاورزی رفسنجان با  حضور  محمدحسینی رییس سازمان تعاون روستایی استان، مهران مدیر جهاد کشاورزی شهرستان انار، دکتر سرچشمه پور کارشناس  مرکز تحقیقات وکارگر مدیر عامل تعاونیهای تولید استان و سایر مدعوین برگزارگردید.

وی گفت: برنامه ریزی شده تا در شهرستان رفسنجان و شهرستان انار نیز این طرح الگویی(طرح سیماب) نیز با کمک تعاونیهای تولید انجام شود.

در این جلسه  محمدحسینی رییس سازمان تعاون روستایی استان، گفت:  ارتقاء بهره وری تولید محصول پسته از اهداف اصلی این طرح می باشد وبرای رسیدن به این هدف از ابزارهای متعددی بهره گرفته شده است. درواقع دراین طرح کشاورز بعنوان مرجع اصلی تولید مورد توجه می باشد وسعی شده است با بکارگیری روشهای مختلف آموزشی نگرش وعملکرد کشاورز را به سمت رعایت اصول فنی تغییرداد و یکی از معضلات بخش کشاورزی خرده مالکی می باشد و در این طرح با مدیریت هماهنگی یکپارچه توجه خاصی به این موضوع شده است .

وی افزود:  ایده این طرح دربهمن سال 94 مطرح شد و ازابتدای سال 95 این طرح پس از جمع بندی جلسات متعدد ونظرات کارشناسی تدوین شد وعملیاتی اجرایی آن از ابتدای مردادماه آغاز گردید ماهیت طرح به گونه ای است که هرچهمی گذرد ابعادآن تکمیل تر وگسترده تر می شود. با توجه به اینکه طرح سیماب یک طرح بلندمدت است و با استقبال بسیار خوبی ازطرف کشاورزان وکارشناسان مواجه شده است که این نشان می دهد شروع خوبی بوده است.

ایشان خاطر نشان کرد: صاحبان شرکت های تعاونی تولید روستایی مردم می باشند بنابراین طرح نیز درحوزه عمل این تعاونی ها اجرا می شود ومحل تامین اعتبار طرح از منابع داخلی شرکت ها است .

وی در پایان گفت:  تولید به عوامل متعددی بستگی دارد که آب یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار می باشد وبا توجه به شرایط بحرانی آب وکاهش کیفیت آب وخاک اکثر مناطق کشور یکی از اهداف طرح سیماب درمحصول پسته مدیریت ونجات تولید می باشد که قطعا بُعد مدیریتی منجر به بهبود تولید وکاهش هزینه ها خواهد شد.

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید