Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان:

افزایش 17 درصدی جوجه ریزی در استان آذربایجان شرقی

جلسه بررسی مسائل و مشکلات مربوط به کشتار ، تامین و توزیع مرغ گرم در استان با حضور جمعی از مدیران و اعضای ستاد تنظیم بازار و جمعی از مدیران کشتارگاه های بزرگ استان و اعضای انجمن صنفی کشتارگاه های طیور در محل دفتر کشتارگاه آراز مرغ تشکیل شد.

افزایش 17 درصدی جوجه ریزی در استان آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، مهندس اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در این جلسه که با حضور مهندس طاهر روحی  مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مهندس حسین نجاتی رئیس سازمان صمت استان برگزار شد با تاکید بر رعایت کردن قیمت مصوب عرضه مرغ گرم در خصوص افزایش جوجه ریزی واحدهای مرغداری گوشتی استان و نیز تامین کنجاله سویا مورد نیاز مرغداران گفت: میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری گوشتی استان براساس مقایسه آمار جوجه ریزی در استان در چهار  ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال 17 درصد افزایش یافته است و در حال حاضر مرغ  آماده تحویل به بازار به مقدار مناسب وجود داشته و کسری مرغ برای عرضه در بازار وجود ندارد.

وی با اشاره به مشکلات موجود در بخش عرضه و توزیع مرغ افزود: عدم هماهنگی و اختلاف قیمت مرغ در بین استان‌ها  باعث شکایت و اعتراض مرغداری ها از بالا بودن قیمت مرغ در برخی استان ها شده است و این تفاوت قیمت در بین استان ها باعث شده که مرغداران آذربایجان شرقی در پذیرش قیمت جدید مقاومت کنند و احتمال خروج مرغ از استان وجود دارد.

فتحی تکمیل زنجیره تولید تا فرآوری را نیاز اساسی امروز صنعت مرغ دانست و گفت: هم اکنون نهاده های موردنیاز بخش دام و طیور کشور تامین شده است و در این زمینه هیچ کمبودی وجود ندارد و هیچ مرغداری نمی تواند ادعا کند که نهاده کافی در اختیار آن مرغداری قرار نمی گیرد چراکه نه تنها کمبودی وجود ندارد بلکه بیش از مازاد بر مصرف، نهاده های دامی در دست وارد کنندگان نهاده موجود می باشد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه واحدهای مرغداری گوشتی که از سهمیه دولتی استفاده می‌کنند باید محصولات خود را به نرخ مصوب عرضه کنند ادامه داد: هیچ بهانه ای در این خصوص پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه در استان صنعت مرغ از تولید تا کشتارگاه وجود دارد ، اضافه کرد: در صورت وجود حلقه های زنجیره این صنعت، سود تولید قابل تنظیم است و با تکمیل زنجیره است که ارزش افزوده صنعت مرغ به حداکثر می رسد و می توان برای صنعت مرغ چشم انداز خوبی در اشتغالزایی و ارزش افزوده در نظر گرفت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز با اشاره به قیمت مصوب 12هزار و 900تومانی مرغ کشتار روز گفت: هرگونه گران‌فروشی و تخطی از قانون منجر به تشکیل پرونده و رسیدگی در محاکم تعزیرات حکومتی می‌شود.

مهندس حسین نجاتی با اعلام موضوع بازدیدهای مستمر از کشتارگاه های مرغ طی روزهای اخیر به منظور ایجاد تعادل در زمینه عرضه و تقاضا و کنترل قیمت افزود: رعایت قیمت فروش و درج قیمت مصوب بر روی بسته بندی ها لازم الاجراست.

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید