Iranian Agriculture News Agency

معاون پژوهشی و فناوری سازمان تات:

ارتقای تولید و پایداری برنج با زنجیره تولید امکان پذیر است

معاون پژوهشی و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: ارتقای تولید و پایداری برنج با در نظر گرفتن اجزای زنجیره تولید ممکن است.

ارتقای تولید و پایداری برنج با زنجیره تولید امکان پذیر است

به گزارش خبرنگار اعزامی ایانا، کامبیز بازرگان معاون پژوهشی و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه ارتقای تولید از نظر کمی، کیفی و پایداری تولید با در نظر گرفتن خواسته‌های اجزای زنجیره تولید ممکن است، گفت: باید به تولید برنج نگاه سیستمی داشته باشیم و این تنها راه نجات کشاورزی کشور است.

وی با تاکید به اینکه روز ملی مزرعه، روز گفتن و شنیدن است، ادامه داد: در این روز باید صدای  کشاورزان را بشنویم. 

بازرگان تصریح کرد: محصول و رقم معرفی شده زمانی موفق است و به تولید انبوه می‌رسد که کشاورز خوب بکارد و فروشنده در زمینه فروش، فروش خوبی داشته باشد و در نهایت مصرف‌کننده نیز با در نظر گرفتن شرایط برنج را پخت کند.

معاون پژوهشی و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تاکید کرد: یافته‌های تحقیقاتی زمانی ارزش دارند که تأثیر آن دیده شود. 

وی ادامه داد: زمانی ارقام خوب معرفی می‌شود؛ اما ذائقه مصرف‌کننده آن را نمی‌پسندد. امروز از افتخارات ما این است که ارقامی را معرفی می‌کنیم که ذائقه مصرف‌کنندگان آن‌ها را می‌پسندد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید