از سوی سازمان دامپزشکی؛
ضوابط و معیارهای جدید بهداشتی گوشت مرغ اعلام شد
در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد وعملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاههای طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.
سازمان دامپزشکی کشور به منظور تکمیل برنامه ملی کاهش سالمونلا و در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولیدکنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد و عملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ برنامههای جدید بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاههای طیور با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ را اجرا میکند.
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان امروز با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد وعملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاههای طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.
۱- افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط ۲ از ۱۲ ماه به ۱۵ ماه.
۲- درج رتبه A روی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغهای کشتار و بسته بندی شده در کشتارگاه دارای خط ۲
۳- اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاه های دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاهها به مدت ۶ ماه؛
۴- اقدام دستگاههای اجرایی، سازمانهای متولی تنظیم بازار و مراکز بسته بندی مجزا و فروشگاههای عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاههای دارای خط ۲
برپایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامههای ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخشهای غیردولتی و نهادهای علمی ارج مینهد؛ لذا از تمام تشکلها، اتحادیهها، انجمنهای صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.
دیدگاه تان را بنویسید