مدیرباغبانی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد:
افزایش تولید چای ترش در سیستان وبلوچستان
مدیرباغبانی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کار برداشت محصول چای ترش از سطح 650 هکتار اراضی زیرکشت این محصول آغاز شد.
اردشیرشهرکی درگفتوگو با خبرنگارایانا درزاهدان افزود: درفروردین ماه سالجاری 650 هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان وبلوچستان به کشت چای ترش اختصاص داده شد که نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است.
شهرکی، برداشت چای ترش در استان سیستان وبلوچستان را ازاوایل ابان ماه تا اواخر آذرماه اعلام واظهارکرد: میانگین برداشت از هر هکتار 800 کیلوگرم بصورت خشک است که پیش بینی میشود امسال 520 تن چای ترش برداشت شود.
او افزود: چای ترش سیستان وبلوچستان علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی به استانهای اصفهان، بیرجند، و مشهد صادر میشود.
شهرکی عمده مناطق کشت این محصول را درشهرستانهای دلگان وایرانشهرعنوان کرد وافزود: چای ترش یا چای مکی یک محصول وارداتی است که بیشتر از خارج ازکشور وارد ایران میشود اما در سالهای اخیر کشت آن در برخی نقاط ایران گسترش یافته است.
دیدگاه تان را بنویسید