رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تهران:
امنیت غذایی، پیش نیاز اقتصاد پایدار است
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تهران گفت: تأمین امنیت غذایی پیش نیاز اقتصاد پایدار است.
به گزارش خبرنگار ایانا در تهران، کریم ذالفقاری در نشست راهبردی سازمان جهادکشاورزی استان افزود: 15 هزار واحد خدماتی-کشاورزی در استان تهران وجود دارد که کمتر از 6درصد این واحدها نیمه فعال یا غیرغعال است.
مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به کسب رتبه نخست این سازمان دربین 63 دستگاه اداری استان دربیستمین جشنواره شهیدرجایی استان، گزارشی در مورد این جشنواره و عملکردهای سازمان جهادکشاورزی استان تهران ارائه کرد.
امین روشنی در این خصوص اظهار کرد: درجشنواره شهید رجایی تمام فعالیتهای دستگاههای اجرایی استان جمعآوری و براساس شاخصهای درنظرگرفته شده مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی هم چنین توضیحاتی در مورد حجم مکاتبات اداری شهرستانها و گزارش اجرای برنامه الکترونیکی نمودن درخواستها و فرمهای اداری همکاران بیان کرد.
روشنی با تشریح شاخصهای ارزیابی شهرستانها گفت: 52 نشست شورای راهبری جهاد کشاورزی استان تهران در سطح 16شهرستان استان و 20 جلسه درسطح ستادی تاکنون برگزار شده است.
در پایان این جلسه از تیمکاری که در فرآیند جشنواره شهید رجایی و عملی ساختن شاخصها نقش داشتند، با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
دیدگاه تان را بنویسید