Iranian Agriculture News Agency

آشنایی با فوت و فن تهیه کباب گلپایگان در یک مستند

مجموعه مستند «گلپایگان» با هدف آشنایی مخاطبان برون مرزی با جاذبه های گردشگری و تاریخی شهرستان گلپایگان در شبکه پرس تی وی در حال تولید است.

آشنایی با فوت و فن تهیه کباب گلپایگان در یک مستند

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، این مستند در قالب 2 قسمت 5 دقیقه ای از مجموعه 7 قسمتی آشنایی با شهر گلپایگان است که در قسمت اول به نحوه تهیه کباب معروف گلپایگان و فوت و فن های خاص این کباب سنتی می پردازد.

در این قسمت که مراحل تدوین را پشت سر می گذارد، ضمن سفر به یکی از روستاهای گلپایگان با طرز تهیه نان خشک محلی و آش ترخینه آشنا می شویم و در ادامه راهی کارخانه لبنیات شده و از نزدیک شاهد تولید انواع لبنیات که از محصولات مهم گلپایگان است به روش سنتی خواهیم بود.

قسمت دوم این مجموعه مستند به معرفی چند مورد از خانه های قدیمی شهرستان گلپایگان پرداخته و تغییر کاربری و تبدیل آنها به موزه یا خانه های بوم گردی را مورد بررسی قرار می دهد.

گفتنی است این مجموعه به طور همزمان برای پخش از شبکه هیسپان تی وی نیز تهیه و تولید می شود.

هدی لزگی تحقیق، نگارش و اجرای این مستند را بر عهده داشته و محمد شفیق (تصویربردار و تدوینگر)، حسین یحیوی (دستیار تصویر) و علی گودرزی (مجری هیسپان تی وی) از دیگر عوامل تهیه آن هستند.

برنامه ایران یکشنبه ها ساعت 21:00 به وقت تهران به مدت 25 دقیقه از شبکه پرس تی وی پخش می شود.


 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید