Iranian Agriculture News Agency

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تامین و توزیع و تنظیم بازار:

هفت میلیون تن کالا ذخیره کرده‌ایم

ایانا-کشاورزی: هفت میلیون تن کالا ذخیره کرده‌ایم و دغدغه ای در این زمینه وجود ندارد و کسری نیاز بازار را نیز با واردات تامین می‌کنیم.

هفت میلیون تن کالا ذخیره کرده‌ایم

مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین و توزیع و تنظیم بازار، از ذخیره‌سازی هفت میلیون تن کالا در کشور خبر داد.

به گزارش ایانا به نقل از صداوسیما، محمدرضا کلامی، در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: دولت برای حمایت از مصرف کننده در بازار وجود دارد، اما در سال‌های گذشته در پی کوچک شدن دولت بازار رقابتی ایجاد شده است. با آغاز تحریم‌ها از ابتدای اردیبهشت این بازارها بهم ریخت.

او ادامه داد: رئیس جمهور آمریکا گفته است ۱۵ مرداد تحریم‌ها را اعمال می‌کند، اما این تحریم‌ها را عملیاتی کرده است.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تامین و توزیع و تنظیم بازار افزود:​ هفت میلیون تن کالا ذخیره کرده‌ایم و دغدغه ای در این زمینه وجود ندارد و کسری نیاز بازار را نیز با واردات تامین می‌کنیم.

او گفت: روزانه ۱۵۰ تن گوشت قرمز تامین و در میادین میوه و تره بار با قیمت مناسب توزیع می‌شود.

کلامی افزود: اکنون ران گوسفندی بسته بندی را ۴۴ هزار و شقه را نیز حدود ۳۴ هزار تومان عرضه می‌کنیم که در مقایسه با سال گذشته قیمت آن افزایش نیافته است.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تامین و توزیع و تنظیم بازار گفت: به دلیل بالا بودن کیفیت گوشت قرمز کشور، همسایگان که خواستار گوشت قرمز ایران هستند آن را به صورت رسمی و یا غیر قانونی خریداری می‌کنند.

او افزود: با افزایش قیمت ارز صادرات و قاچاق گوشت قرمز کشور نیز افزایش یافت، اما اردیبهشت صادرات گوشت قرمز را برای تامین مصرف داخلی ممنوع و از قاچاق جلوگیری کردیم.

کلامی با بیان اینکه آماری از قاچاق گوشت قرمز در کشور نداریم، گفت: با کنترل قاچاق و صادرات قیمت هر کیلو گوسفند زنده از ۲۴ هزار تومان به ۲۱ هزار تومان کاهش یافته است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین و توزیع و تنظیم بازار افزود: میزان کشت دانه روغنی سویا از صد هزار تن به ۵۰۰ هزار تن افزایش یافته است، اما به دلیل آب بر بودن این محصول ممکن است واردات آن به صرفه‌تر باشد.

او گفت: ۸۷ درصد سویا تبدیل به کنجاله می‌شود و برنامه‌ای برای تولید ۲.۵ میلیون تن سویا در کشور داریم.

کلامی افزود: بیش از ۱۰ میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی در اختیار وزارت جهاد و کشاورزی قرار گرفته است و در حال کم کردن واسطه‌ها برای کاهش قیمت‌ها هستیم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید