Iranian Agriculture News Agency

ایجاد واحد تولیدی انواع دمنوش در شهرستان سمیرم

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، با اشاره به فعالیت‌های گسترده این سازمان در تیرماه امسال، گفت: طرح تولید انواع دمنوش شهرستان سمیرم به ظرفیت 450 تن در سال، بررسی و تأیید شد.

ایجاد واحد تولیدی انواع دمنوش در شهرستان سمیرم

به گزارش خبرگزاری ایانا، منصور قماشی، اظهار کرد: این مدیریت در راستای صدور جواز تأسیس صنایع تبدیلی و تکمیلی اقدام به بررسی و تأیید طرح‌های صنایع تبدیلی و غذایی کرده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، افزود: در حالیکه اینگونه اقدامات در تیرماه 1397 گسترده بود از تنوع خاصی هم برخوردار شد.

او بیان کرد: طرح بسته بندی غلات و حبوبات به ظرفیت 500 تن در سال در شهرستان اصفهان، طرح تولید چربی صنعتی (خوراک دام ) به ظرفیت 1500 تن در سال در شهرستان شاهین شهر و طرح تولید گلاب و عرقیات به ظرفیت 1190 تن در سال در شهرستان کاشان از جمله مواردی است که در تیرماه امسال به آن پرداخته شد.

قماشی طرح تولید انواع دمنوش به ظرفیت 450 تن در سال در شهرستان سمیرم، طرح تولید خوراک دام به ظرفیت 6000 تن در سال در شهرستان لنجان و طرح تولید انواع کره پاستوریزه به ظرفیت 6000 تن در سال در شهرستان شاهین شهر را از دیگر اقدامات این مدیریت در تیرماه جاری برشمرد.

 او گفت: از دیگر اقدامات این بخش می‌توان به طرح بسته بندی سبزی و صیفی به ظرفیت 2000 تن در سال در شهرستان دهاقان اشاره کرد.

این مدیر با ابراز رضایت‌مندی از تنوع و کمیت طرح‌های بررسی و تأیید شده این مدیریت در طول تیرماه سال جاری، اضافه کرد: ارائه مشاوره و راهنمایی به متقاضیان احداث واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی ،بازدید از واحدهای تولیدی صنایع تبدیلی در سطح استان ، توزیع سوخت حمایتی در تیر ماه 97 به بهره برداران بخش کشاورزی ،انجام گشت مشترک جهت جلوگیری از فروش از دیگر اقدامات در تیرماه امسال قلمداد شد.

او متذکر شد: مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در تیرماه امسال موفق به اموری چون نگهداری محصولات و نهاده های کشاورزی قاچاق با همکاری سازمان صنعت ، معدن و تجارت ،تشکیل هیئت بازدید متشکل از کارشناس صنایع کشاورزی، کارشناس حراست و کارشناس بخش تخصصی شد.

او با بیان اینکه عملیات نمونه‌برداری و تشخیص اصالت کالای مکشوفه به ظن قاچاق و ارائه گزارش به دستگاه‌های ذیربط نیز یک برگ زرین از خدمات این مدیریت به جامعه است، اذعان داشت: شرکت در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان و امحاء محصولات کشاورزی قاچاق نقشی موثر در راستای خدمت سازمان جهاد کشاورز ی به استان اصفهان دارد.

قماشی با اشاره به شرکت در کمیسیون ماده 2 و بررسی 4 طرح در تیرماه 1397 خاطر نشان کرد: شرکت در کارگروه آموزشی تأثیر سوخت چاه‌های آب در سامانه پنجره واحد و بازدید از نمایشگاه بین المللی آگروفود 97 تهران از دیگر اقدامات و فعالیت‌های مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی در تیر‌ماه امسال است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید