به علت سرمای دیررس بهاره؛
کاهش 27 درصدی تولید زردآلو در اصفهان
تگرگ و خشکسالی به کشاورزان خسارت وارد کرد
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، از کاهش 27 درصدی تولید زردآلو در این استان نسبت به سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایانا، احمدرضا رئیسزاده، سرمای دیررس بهاره، بارش تگرگ و خشکسالی در سال 97 از جمله عوامل کاهش27درصدی در میزان تولید محصول زردآلوی استان اصفهان در سال 97 است.
رئیس زاده ابراز امیدواری کرد که 11 هزار و 195 تن زردآلو امسال برداشت شود.
او گفت: سطح زیر زردآلوی استان در سطحی برابر با 2268 هکتار، کشت میشود.
به گفته رئیس زاده، سطح زیر کشت زردآلوی استان 2268 هکتار است که 2046 هکتار آن بارور است.
رئیسزاده، افزود: عمده ارقام زردآلوی استان شامل نوری، کتانی، آصفی، شکر پاره و قیسی است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: کاشان، فلاورجان، نطنز، خمینیشهر، لنجان، تیران وکرون، اصفهان، نجفآباد، شهرضا ومبارکه بیشترین سطح باغات زردآلو را در استان اصفهان، به خود اختصاص داده است.
دیدگاه تان را بنویسید